Gjithçka që do t'ju bëjë të përjetoni strukturën historike të Stambollit të vjetër është në The Marmara Pera... Pera, zemra e Stambollit të vjetër. Në rrugët ku bredhin zonjat dhe zotërinj të veshur elegante të së shkuarës… Nëse doni të eksploroni sot; Qëndrimi në një mjedis që do t'ju japë nostalgji me teksturën e tij historike që pasqyron vitet 1930 dhe 1970... Duke bërë një udhëtim në të kaluarën me dizajnin e saj të veçantë të brendshëm dhe një koleksion kapelesh që ju bëjnë të dëshironi të provoni një nga një...