Hotel Pera Center, një nga hotelet në Stamboll, është një opsion shumë i përshtatshëm për të pushuar dhe për të fituar vitalitet. I njohur për afërsinë e tij me restorante dhe atraksione të shkëlqyera, Hotel Pera Center e bën të lehtë për mysafirët e tij të shijojnë Stambollin. Pallati Dolmabahçe (1,5 km), Sheshi Taksim (0,4 km) dhe Kulla Galata (1,2 km), të cilat janë disa nga atraksionet më të njohura të Stambollit, janë të gjitha në këmbë larg nga spa.