I vendosur mes kopshteve piktoreske, do të gjeni një hotel ikonik të Stambollit me një histori 60-vjeçare. Dhomat dhe suitat ofrojnë komoditete moderne dhe ballkone private me pamje nga Bosfori dhe Qyteti i Vjetër. Pajisjet e stilit të resortit përfshijnë pishina të brendshme dhe të jashtme, ngrënie përrallore, banja turke dhe spa, si dhe ambiente të dedikuara për fëmijë.