Hoteli 34-katësh ndodhet përballë Bomontiada - një qendër muzike, ushqimi dhe arti. Rrethi i famshëm tregtar Nişantaşı, Sheshi Taksim, Pallati Dolmabahçe, Pazari i Madh dhe Xhamia Blu janë afër hotelit. Ne ofrojmë shërbim falas për në Taksim. Ecni në metro brenda 10 minutash. Shijoni banjën tonë trekatëshe, pishinat e brendshme dhe të jashtme dhe ngrënien në çati.