Ndodhet në Pera, pranë qendrës historike dhe kulturore të Stambollit, me një pamje të mrekullueshme të Bririt të Artë dhe afër të gjitha qendrave të transportit; Hotel Elan me 46 dhoma teke dhe dyshe, restorant, lobi bar, internet wireless, sallë takimesh dhe kapak 35, ngrohje qendrore, kondicioner dhe gjenerator dhe shërbim dhome 24 orë, ju ofron atmosferë moderne, komode.