Në një ndërtesë historike që ndodhet në Pera – Taksim, ku rreh zemra e qytetit. Këtu mund të gjeni dhoma elegante dhe komode, një sërë lehtësish për komoditetin tuaj, shërbim të shkëlqyer dhe më shumë… Nëse dëshironi të keni një përvojë të privilegjuar akomodimi për familjen dhe veten tuaj gjatë qëndrimit në Stamboll, eksploroni Akka Lush!